Kitchen extension in Victorian House

A dining area with no natural light was demolished to make way for an L-shaped extension to a Victorian house within a Conservation Area to provide a new dining area and kitchen. Excellent daylighting is achieved through glazed doors leading into a small courtyard and via four dramatic slots of light above the kitchen.

New kitchen in Victorian House, North Tyneside

Remodelled kitchen and dining space. Kitchen detail

New kitchen in Victorian House, North Tyneside

New kitchen in Victorian House, North Tyneside

Remodelled kitchen and dining space. Photo takne from the sitting area looking towards the new kitchen

New kitchen in Victorian House, North Tyneside

New kitchen in Victorian House, North Tyneside

Remodelled kitchen and dining space. Photo taken from the kitchen looking towards the sitting area

New kitchen in Victorian House, North Tyneside